Hvem er Sven Ole Schmidt?

Underviser, procesvært, skuespiller

Med afsæt i min faglige baggrund i teatret, har jeg siden 1986 udviklet og ledet kurser, seminarer mm.

Ledelse og kommunikation er gennemgående temaer, hvad enten det gælder det personlige eller det organisatoriske niveau. Min højeste prioritet er at arbejde med et klart formål som udvikles og designes i samarbejde med den enkelte virksomhed og dens behov.

Jeg arbejder med aktive forløb, hvor deltagernes virkelighed bliver spejlet i øvelser, proces, træning og leg. Det falder mig naturligt at samle viden og skabe læring ved refleksion og involvering.

På skuespillerfronten er jeg stadig aktiv på film og TV og jeg er orkesterleder og sanger. I orkestrene Van the Man Band og Earl Grey & the 5 o’clock Teasers henter jeg mange metaforer på det at spille sammen og kommunikere ligeværdigt trods stor faglig og menneskelig divergens.
Mit virke er præget af godt humør og en uhøjtidelig tilgang til seriøs ”business”.

Jeg er certificeret coach (EMCC) og udvikler individuelt tilpassede forløb.

Samarbejdspartnere:

Facile