Coaching

Vi yder fagligt og menneskeligt kvalificeret med- og modspil til det, som er vigtigt for dig at få vendt og bearbejdet. I nogle tilfælde er der blot tale om nogle få sessioner, i andre bruger vi længere tid og følger udviklingen sammen med dig og evt. din gruppe.

Kommunikationscoaching

”Hvad er mit næste niveau af faglig/personlig formidling?”
”Hvor skal jeg sætte ind for at skabe inspiration og liv med mine præsentationer eller min undervisning?”

I et intensivt forløb med skarp træning og dybdegående feedback finder vi frem til hvad dine behov for udvikling er. Fra min baggrund som sceneinstruktør, underviser og foredragsholder følger jeg dig over en tid og giver ærlig, konstruktiv opbakning til dig og dit kreative virke som formidler.

Ledelsescoaching

“Hvordan håndterer jeg min lederrolle overfor medarbejderne?”
“Hvordan prioriterer jeg min indsats og holder gejsten som leder?”
“Hvad tilhører mig som leder? Hvad ligger hos min bestyrelse?”
“Hvordan vægter jeg min faglighed i forhold til min rolle som leder?”

Et sparrings- og coachingforløb der bevæger sig rundt dit arbejdet som leder. Med EMCC-akkrediteringen har jeg en systemisk, helhedsorienteret coach-tilgang, som sammen med mine mangeårige erfaringer med ledelse, gør det muligt at nærme mig det, som er væsentligt for dig at få bearbejdet.

Du får spejlet og perspektiveret, talt ud og igennem og får mulighed for at udvikle på det der presser på.

Lifecoaching

”Hvor er jeg på vej hen i mit liv?”
”Hvilke veje kan jeg vælge for at få min drøm om et godt liv realiseret?”

Følg dit hjertes længsel og lad os brede den ud sammen. Min mangeårige fordybelse i EarthWisdom, som har rødder i oprindelig mellem- og nordamerikansk livsvisdom hjælper, så vi kommer rundt om dit liv og ser på de potentialer der allerede lever og identificerer det som spirer og venter på at vokse.

Udtalelse:

“Selv med mere end ti års erfaring og mere end 1000 undervisnings- og foredragsdage jeg har fået et kæmpe boost samt ny inspiration til god og troværdig kommunikation. Min personlige stil er blevet styrket, hvilket har givet en større ro og mere sikker fremtræden. Ligeledes er nogle af de dårlige vaner blevet vendt til nye gode. Sven Oles direkte og professionelle stil går rent ind. Og så har det været sjovt – ikke mindst når han har ladet skuespilleren folde sig ud. Dette forløb er suverænt for alle med behov for at agere professionelt i større forsamlinger.”

Jacob Storch, Direktør Rambøll Attractor

Facile